top of page
Restaurant De Zuilen
OUDJAARS MENU
Oudejaarsavond Menu
OUDJAARS AVONDMENU 2024/25
WIJ STARTEN OM 19 u
Glaasje champagne met een amuse,
klaargemaakt door onze Chef Patrick
***
Terrine van ganzenlever met een rozijnentoast en zijn garnituur
***
Romig witloof soepje met grijze Noordzee garnalen en een vleugje jenever
***
Sorbet met likeur
***
Hertenkalf filet met sherry roomsaus, witloof,
zalfje van knolselder en verse kroketjes
***
Een laatste zoete verleiding van bij patisserie “ Schoenaers “
*********
MENU € 100,00
MENU ALL-IN: MET AANGEPASTE WIJNEN , WATER EN KOFFIE € 130,00
RESERVATIE VERPLICHT !
VOORSCHOT €100,00 PER PERSOON
Enkel BIJ BETALING IS DE RESERVATIE GELDIG!
Wij starten met de aperitief om 19u
Reserveren kan op 03/ 225 26 92
bottom of page