top of page

OUDJAARS MENU

Oudejaarsavond Menu

OUDJAARS AVONDMENU 2024/25

WIJ STARTEN OM 19 u


Glaasje champagne met een amuse,
klaargemaakt door onze Chef Patrick

 

***

Terrine van ganzenlever met een rozijnentoast en zijn garnituur

*** 
Romig witloof soepje met grijze Noordzee garnalen en een vleugje jenever

*** 
Sorbet met likeur

*** 

Hertenkalf filet met sherry roomsaus, witloof,
zalfje van knolselder en verse kroketjes

 

***
Een laatste zoete verleiding van bij patisserie “ Schoenaers “

********* 
MENU € 100,00
MENU ALL-IN: MET AANGEPASTE WIJNEN , WATER EN KOFFIE € 130,00

 

 

RESERVATIE VERPLICHT !

VOORSCHOT €100,00 PER PERSOON

Enkel BIJ BETALING IS DE RESERVATIE GELDIG!

Wij starten met de aperitief om 19u

Reserveren kan op 03/ 225 26 92

bottom of page